Lehtitoimikunta

Lehtitoimikunnan tehtävänä on suunnitella AussieUutisten sisältö, hankkia materiaalia sekä huolehtia lehden ilmestymisestä ajallaan. Lehtitoimikuntaan voit ottaa yhteyttä lehteen liittyvissä asioissa.

AussieUutiset on Australianpaimenkoirat ry:n nelivärinen jäsenlehti joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa.

Seuraava AussieUutiset ilmestyy syyskuussa, deadline 3.9.2017. Jäsenistöltä toivotaan juttuja ja kuvia!

Lehti toimitetaan kaikille varsinaisille jäsenille ja nuorisojäsenille. Lisäksi toimitamme lehteä ulkomuototuomareille. Edellisiltä vuosilta myymme vain jäsenille niitä lehtiä, joista on vielä painoksia jäljellä hintaan 5 euroa kappale. Kussakin lehdessä on vaihtelevasti aiheita eri harrastusalueilta.

Lehteen vastaanotetaan aineistoa, valmiita juttuja sekä kuvia. Myös juttuideoita otetaan vastaan. Lehtitoimikunta pidättää oikeuden muokata aineistoa tarvittaessa.

Valioilmoitukset sekä in memoriam -ilmoitukset ovat ilmaisia.

Toimikunta: Paula Toivola (päätoimittaja) sekä Hanna Paakkunainen.

Kynäilijöitä hakusessa

Lehtitoimikunta etsii vahvistuksia jäsenlehtemme lehtitoimikuntaan. Jos näppäimistösi pysyy hallussa loistavasti ja sinulla on hyvä kirjallinen ilmaisutaito sekä ehtymätön juttuvarasto, liity ihmeessä mukaan joukkoomme Ideointi ja uuden luominen on aikaisen vapaaluonteista. Aloittaakin saa heti! Lisätietoja saa Satulta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.