Jäsenyys

Jäsenenä sinulla on oikeus osallistua yhdistyksen järjestämiin monipuolisiin koulutuksiin sekä saat myös 3 kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenjulkaisun. Lisäksi sinulla on oikeus ostaa vain jäsenille suunnattuja jäsentuotteita!

JÄSENEKSI

Australianpaimenkoirat ry:n jäseneksi pääset liittymään helpoiten tästä linkistä.

Mikäli koet nettijärjestelmän kautta liittymisen hankalaksi, voit toki käyttää paperista liittymiskaavaketta. Tulosta, täytä, maksa jäsenmaksu ja liitä kuitti mukaan jäsensihteerillemme -> Liittymiskaavake jäsenille

Kasvattaja voi liittää pennunomistajat jäseneksi puolen vuoden sisään pentueen syntymästä puoleen hintaan! Käytä nettijärjestelmäämme tai paperista kaavaketta kasvattajille -> Liittymiskaavake kasvattajille

JÄSENMAKSU 2017

Maksettava 22.6.2017 mennessä.

Maksetaan tilille FI57 5047 0720 0414 78

Viestikenttään jäsenen nimi ja osoite

Vuosijäsen 30 euroa, liittymismaksu 6 euroa.

Nuorisojäsen 10 euroa, liittymismaksu 6 euroa.

Perhejäsenyys 6 euroa.

Nuorisojäsenyys on tarkoitettu alle 18-vuotiaille, nuorisojäsen on oikeutettu omaan jäsenjulkaisuun!

Mikäli liityt uutena jäsenenä, tulee sinun maksaa myös liittymismaksu.

JÄSENSIHTEERI

Mervi Sahlström

Metsänhoitajankatu 12 F 82

00790 Helsinki

Oletko muuttanut tai vaihtanut nimeä? Eikö lehti löydä perille? Tai onko sinulla muuta kysyttävää jäsenyydestä? Ota yhteyttä jäsensihteeriin!

Huom! Ilmoita sähköpostiosoitteesi!
Australianpaimenkoirat ry kerää jäsenistöltään sähköpostiosoitteita mahdollista helpompaa laskutusta/tiedonantoa varten. Mikäli olet jo jäsen, voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi ja/tai tehdä osoitteenmuutoksen tällä lomakkeella.