Australianpaimenkoirat ry

Hallitus

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluvat vuosikokouksessa valitut puheenjohtaja sekä kuudesta kymmeneen muuta varsinaista hallituksen jäsentä sekä kaksi varajäsentä. Hallituksen varsinaisista ja varajäsenistä on puolet vuosittain erovuorossa. Hallituksen toimikausi on kaksi vuosikokousten välistä ajanjaksoa.

Postia hallitukselle?

Yhdistykselle kuuluva posti lähetetään sihteerille. Matkakorvaukset ja muut raha-asiat rahastonhoitaja hoitaa kuukauden sisään viestin saamisesta. Samalla hän kuittaa viestin tulleeksi.

Seuraavat hallituksen kokoukset: 15.1.2019

Australianpaimenkoirat ry:n hallitus: