Vuoden Koira

Vuoden koira 2023 kilpailu. 

Yleistä Vuoden -koira säännöistä

Omistaja/Ohjaaja voi kisata koirineen Vuoden toko-, agility-, näyttely-, paimen-, PK- ja rallytoko -koiran tittelistä sekä Vuoden tulokas -titteleistä. Kasvattaja voi kilpailla Vuoden kasvattaja -tittelistä.

Kilpailuihin voi osallistua koira, jonka omistaja/ohjaaja on Suomessa vakinaisesti asuva Australianpaimenkoirat ry:n jäsen. Kilpailun pistelasku on 1.1–31.12. välinen aika.

Koiran omistaja/ohjaaja tai Vuoden kasvattaja – kilpailussa kasvattaja laskee itse pisteensä kuluneelta vuodelta (pistelaskukausi) ja lähettää ne ja niiden pohjana olevat tulokset sekä sijoituksensa pistelaskukautta seuraavan tammikuun loppuun (31.1.) mennessä yhdistykselle sähköpostilla vuodenkoira@australianpaimenkoirat.fi. Vain ajoissa lähetetyt tulokset huomioidaan. Palkinnot jaetaan pistelaskukauden jälkeisessä yhdistyksen vuosikokouksessa. Lajin Vuoden Koira on se, jolla on lajikohtaisesti suurin pistemäärä. Pisteiden mennessä tasan yhdistyksen hallitus päättää voittajan sen perusteella, miten pisteet on saatu esim. eniten ykköstuloksia saanut voittaa, ellei muuta ole lajikohtaisesti ilmoitettu.

Seuraavissa linkkien takaa löytyvissä dokumenteissa on kunkin lajin pisteiden jakautuminen esitetty taulukoissa, joihin voit täydentää kisasta/kokeesta joko suoraan saamasi koepisteet (toko) tai tuloksesta/sijoituksesta johdetut pisteet (muut lajit). Voit käyttää excel-lomaketta, jossa kullakin välilehdellä on oma lajinsa. Exel laskee pisteesi automaattisesti yhteen. Muista liittää tarvittaessa mukaan kopio koe/kilpailukirjasta.

Säännöt 2023 
Pistelaskutaulukko 2023

Lataa taulukko omalle koneellesi ja täytä vasta sen jälkeen, tallenna ja lähetä.