Tiedote liittyen hallivuoron varaamiseen yhdistyksen nimissä

Hallitus on päättänyt, että kaikilla yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus varata itselleen/ryhmälleen hallivuoro yhdistyksen nimissä. Koska varaus tehdään yhdistyksen nimiin, täytyy vuorolla olla vastuuhenkilö (yhdistyksen jäsen), joka vastaa hallimaksuista sekä on vastuussa jos esim. hallilla vuoron aikana rikkoutuu jotain. Yhdistys ei siis täten ole vastuussa mistään hallin vuokraamiseen tai sen käyttöön liittyvässä, vaan vastuun kantaa nimetty vastuuhenkilö. Yhdistys kirjoittaa sopimuksen vastuuhenkilön kanssa ennen hallivuoron vuokraamista.

Tarkoituksena on mahdollistaa hallivuoron varaaminen yhdistyksen jäsenille, sillä kaikkialla ei ole yksityisenä henkilönä mahdollista tehdä varausta. Kyseessä ei siis ole mikään avoin vuoro, vaan jokainen yhdistyksen jäsen, mistä päin Suomea tahansa, voi halutessaan varata oman yksityisen treenivuoron, mutta tästä täytyy etukäteen sopia hallituksen kanssa.

Asiasta tiedotetaan jäseniä samanaikaisesti yhdistyksen kotisivuilla, Instagramissa, Facebookissa sekä yhdistyksen lehdessä, jotta tieto saataisiin mahdollisimman monelle jäsenelle.

Mikäli haluaisit varata oman hallivuoron yhdistyksen nimissä, ota yhteyttä sähköpostitse aussiehallitus@australianpaimenkoirat.fi.

Samankaltaiset artikkelit