Agilityn rotumestaruus 2023

Agilityn Australianpaimenkoirat ry:n 3lk rotumestaruus jaettiin tänään Vantaan Ojangossa. Vuoden 2023 Agilityn Rotumestariksi kruunattiin Joni Laakso ja Wendy (Räjähdysvaaran Pomminvarma, tulos -29,80)! 2. sijalle Jaana Leino ja Tyyne (Titangus Apirka, tulos -27,20) ja 3. sijalle Riikka Aalto ja Pihla (Helmivuoren Meripihka, tulos 5).
Paljon onnea voittajalle ja sijoittuneille! Hienoja ratoja nähtiin.
Valitettavasti maksi 3lk ei päästy mestaruuksia jakamaan tulosten puuttumisen vuoksi.

Agilityn Australianpaimenkoirat ry:n 2lk mestaruudet saatiin myös jaettua Vantaalla, mutta osallistujia oli vain maksiluokassa. 2lk rotumestaruus voittoon siis Mira Markkanen ja Ting-Ting (Xehvelin Fastfin, tulos -9,31)! 2. sijalle tulivat Tuuli Mertanen ja Riemu (Wirneen Liiankin Liekehtivä, tulos 5). Onnea!

Agilityn Australianpaimenkoirat ry:n maksien 1-luokan mestareiksi suoriutuivat Noora Kesti ja Nero (Crystalfun First Class, tulos 5)! 2. sijalle Heli Rämö ja Nilo (Xehvelin Bewilderbeast, tulos 20).
Onnittelut voittajalle ja sijoittuneelle. Kiitos kaikille hienoille auspai koirakoille koko viikonlopun aikana! Kisaajat luovat tunnelman.
Kuvan (C) Tomi Paavilainen

Loput Agilityn Australianpaimenkoirat ry:n mestarit saatiin tänään Vantaalla, kun palkittiin 1-luokkien onnistujat. SL1 luokassa rotumestaruuden vei Niina Nurmi ja Safi (Shadow Valley Aussies Fire On Ice, tulos 12,04). Onnitteluja voittajalle!

Samankaltaiset artikkelit