Jäsenyys

Australianpaimenkoirat ry:n jäseneksi pääset liittymään helpoiten tästä linkistä.

Jäsenmaksu 2016

Eräpäivä 17.4.2016
Maksetaan tilille FI57 5047 0720 0414 78
Viestikenttään jäsenen nimi ja osoite

Vuosijäsen 30 euroa, liittymismaksu 6 euroa.
Nuorisojäsen 10 euroa, liittymismaksu 6 euroa.
Perhejäsenyys 6 euroa.

Nuorisojäsenyys on tarkoitettu alle 18-vuotiaille, nuorisojäsen on oikeutettu omaan jäsenjulkaisuun!

Mikäli liityt uutena jäsenenä, tulee sinun maksaa myös liittymismaksu.

Jäsenenä sinulla on oikeus osallistua yhdistyksen järjestämiin monipuolisiin koulutuksiin sekä saat tietysti myös 3 kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenjulkaisun. Lisäksi sinulla on oikeus ostaa vain jäsenille suunnattuja jäsentuotteita!

Mikäli koet nettijärjestelmän kautta liittymisen hankalaksi, voit toki käyttää paperista liittymiskaavaketta. Tulosta, täytä, maksa jäsenmaksu ja liitä kuitti mukaan jäsensihteerillemme -> Liittymiskaavake jäsenille

Mervi Sahlström

Metsänhoitajankatu 12 F 82

00790 Helsinki

Kasvattaja voi liittää pennunomistajat jäseneksi puolen vuoden sisään pentueen syntymästä puoleen hintaan! Käytä nettijärjestelmäämme tai paperista kaavaketta kasvattajille -> Liittymiskaavake kasvattajille

Yhdistyksen tilinumero maksuja varten: FI57 5047 0720 0414 78. Mikäli käytät paperista versiota liittymiseen, laitathan maksun viestiksi liittyvän jäsenen nimen.

Oletko muuttanut tai vaihtanut nimeä? Eikö lehti löydä perille? Tai onko sinulla muuta kysyttävää jäsenyydestä?

Huom! Ilmoita sähköpostiosoitteesi!
Australianpaimenkoirat ry kerää jäsenistöltään sähköpostiosoitteita mahdollista helpompaa laskutusta/tiedonantoa varten. Mikäli olet jo jäsen, voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi ja/tai tehdä osoitteenmuutoksen tällä lomakkeella.